26 Februari 2015

First time husband cakap ape perasaan dia.

Hello darls,

Semalam tengok ulangan drama suamiku En. Sotong. Ada babak pelakon tu nak bersalin. Terus husband cakap

"teringat masa mami lahirkan sofea".

Paling champion husband aku cakap dia ingat, masa aku dah selesai recovery after czer dan dimasukkan dalam ward.. dia pun dibenarkan melawat aku.. dia cakap.....

"Kelakar tengok mata mami time bercakap dengan papa! ". "Mata memang cross habis la (read juling)" sebab kesan bius tu buat aku memang mamai nak mampppp... hahahaa.. ok tu bab kelakar..

Tapi paling tak sangka husband aku tetiba cakap camni..

"Tapi paling sayu bila dapat masuk ward, tengok mami atas katil (<--- tido), papa rase sebak & appreciate sangat..."

"Awat pa sebak?"

"First time menatap wajah isteri lepas isteri dibedah bersalinkan anak orang"

Ok sob..sob.. aku nak nangis.

Pastu hasben aku cakap camtu, dua-dua terus buat2 tengok drama tadi sebab takut kantoi mata berair.

Weeehaaaaa..


3 ulasan:

Aida the Pinky berkata...

hehe..sweet jer..

JayFarhana berkata...

Ololololololo shooo shweettt
ehehhehehhh

Joanna OT berkata...

hahaha time tu jela sweet..