8 Ogos 2014

Ramadhan: Alhamdulillah, happy one year old birthday Sofea

Hi darls,

Kejap je masa berlalu. Tup-tup dah ramadhan dah ritu. Maka Sofea pun dah masuk setahun pada 15 Julai 2014 ritu. Nothing big pun kitorang plan. Just a simple homecook dinner with a slice of cake for her. Ramai plak yang tunggu aku announce birthday party sofea. Tapi ntah la.. husband aku kate tak yah buat sbb sofea pon bukannya tau kite celebrate die. Lagipun birthday dia jatuh bulan pose. Yup he got his point sbb aku blikan a slice cake dan pasang candle pon die tak excited pon. Die lebih excited kat sippy cup yang aku bg kat dia tu. T-T.




Tapi despite celebrate simple2 tu, mommy gigih jugak buat video pictures untuk ko nak.

Video ni adalah longgggg project yang aku plan dan start lama dah. Sikit-sikit aku buat. Masa memang tak banyak kan. So, curi2 sort gambar dan edit dalam photoshop..pastu cari lagu bagai.. split lagu lagi dalam video editor. Hasilnye alhamdulillah. Tapi kat dalam fb background lagu aku tukar sbb fb skrg ade policy mcm youtube. Takley sesuke ati upload copyright into own video. Hampeh. Udahnye lagu sedih sendu mana tah aku masukkan.

Tapi kat blog xdak masalah. Cuma aku cakap siang2 I dont own taylor swift, never grow up ni naaaa...

Ok enjoice.

video

3 ulasan:

cujen lejen berkata...

sofea, kenapa comel sangat ni????????

Atie Nash berkata...

she will be very happy watching this video in future...anyway, sofea mata bulat comey sangat!

Joanna OT berkata...

@cujen,
hahaha.. mel pon comel hokey!
@atie,
bahaaa..tula hopefully i ade lg kederat nak buat utk next2 video