17 Oktober 2012

Abdominal & Transvaginal Ultrasounds

Pictures-credit to respective owner and Google.

5 ulasan:

JayFarhana berkata...

cantiknye u punye entry ni semua boleh print buat layout magazine tau takkk :P

Joanna OT berkata...

hahaha...Dr suh i diet turun lg 5 kg... so time lunch hour i busykan diri wt entry daripada mkn macam2 :P
hahaha

Joanna OT berkata...

Jay,

I post sumthing on the Ratu Hati forum... This is my tribute to you. Really appreciate your blogs and emails (before this I am your silent reader -huda). Hope you don't mind...

http://ratuhati.com/forum/index.php/topic,6813.0.html

JayFarhana berkata...

OMGGGG
hahahaha aduhaiiii malunyeeeeeeeeeeee :P :P :P thank u for sharing n reading my blabbings too, tu lah dkt ofis ni, tattau nak borak dgn siape psl TTC, tu yg ckp sorg2 kat blog..hehe
oooo i penah email dgn u ke rupenye ;P yeah glad some of the things that i shared ada beri manfaat pada org, i pun belajar dari TTCian lain yg dah success.. moga2 taklame lagi ur turn! tadi ade sorg kakak yg 13years TTC (now tgh pregnant yg ke 4) dtg n ckp congrats kat i..die kata sekurang2nya 3tahun lebih tu awal lagi (ye la mgkin die 13yrs tu yg die ckp i awal lagi) hehehe..tp bila i tgk dia dulu..terus i bersemangat sbb lambat mcm mana pun Allah tetap akan bagi ;) goodluck to u tau n keep on writing! love to read urs tooo! ;)

Joanna OT berkata...

hahaha. kan btol ckp i, blog u best. semua org can relate ape yg u bebel2 kan tu. :Pbtol ckp u mmg kt ofis xtau nk ckp psl ttc ni dgn spe. tak sume org nk dgr. lg2 yg dah ade anak sbb dorg xkn phm perasaan kite..but some might..

tula ble i ckp dgn u yg i dah ttc setahun lebey dlm email,tiba2 u ckp awal lg.. i rse br sedar, rupanya rmai lg yg dah btaun2 ttc.. so hasben & i trus semangat utk usaha lg gigih. pastu i pn semangat nk tlg others gk through my writing yg x sberapa neh.. ekeke