17 Disember 2014

Huu anak dara dah!

Genap dah anak aku ni 1 tahun setengah. Fuh, body die still ade gebus gebas sikit. Sedikit sebanyak buat kitorang tak larat nak dokong. Padat!

Dah jarang amek gambar sofea. Bukan jarang.. selalu tapi banyak tak jadi. Hahahaaa.. mana taknye orang dah dapat kaki kan! Tak reti nak dok diam!

Tak caya.. haaa tengok mane gambar yang aku boleh fokes leklok? ade la seketoi dua. Kahkahkahkah.. 



Hahaha.. die bukan tengah menari tu. Dia tengah "peraghk" rase texture skirt tu yg soft ngeee.. (Toto pon ade kat hall. OH itu biase utk orang anak kecik yg tido dpt tv miahahaaa..)

Tak caya lg? Bile amek gamba dgn aku, mesti sabotaj muke masam! Kali ni siap berkerut buat2 pening pale! hahahaa poyos.


Hahahaaa rambut kat bawah serabai bawah ni sebab die dok tarik2 getah rambut tu. Aku pun redho jela. 


Ni kitorang gi educational outing (cheeewah!) utk sofea. Kitorang gi aquaria KLCC. Ramai nak mampus.. Yang peliknye copea suke tengok ikan buntal yang mata bulat cam dia tu! hahahaa.. Tengok kembar ke??? :p



Heh.. dah besar kau nakk.. pasni nak jadi kakak dah. Kejap je adiknye dah 2months. Nnti aku update pasal pregnancy kali kedua ni. Totally lain.. mihmihmih...


5 ulasan:

Nina Shaff berkata...

Asslm joanna,alhamdulillah u are carrying ur no 2..i dok follow baca blog u ni since u ttc sofea..

take care!

Aenz berkata...

Comel nye copea..semangat..gebus!

Joanna OT berkata...

Nina,
tq dear sbb follow my stories yg x seberapa ni.

Aenz,
smpi sakit tgn dukung. Huhuuu.

BaTiK_PiNk berkata...

Sukanyer tengok gambar 1st Sofea dengan mini dress black & white dia tu....alahai, putih gebus....tahniah ye dah conceived yg 2nd baby.....take care Joanna!

Joanna OT berkata...

Batik_Pink!
Hehehe.. berat dah sekampit beras dah die..
Thank you dear! baby dust to all! hugss